Titia Roovers | Amsterdam

Titia Roovers

Haar motto leerde zij van haar grootvader: ‘Lekker leven is stoppen met zoeken en aannemen wat er is’.

‘Mooi vind ik het om samen in een spiegel te kijken en te ontdekken wat er allemaal al is. Ook de schaduwkanten die eerder nog niet mee mochten doen en de mogelijkheden die nog bedekt of ingewikkeld leken door maskers en oude gewoonten. Kun je oordeelvrij kijken en tegelijk lachen om een over-dramatische frons of ‘bad-hairday’ die we dan nu eenmaal ook zien?!

Ik wil inspireren door met liefde en lef te leven. Door zelfbewust te zijn kun je de juiste inspanning leveren om je eigen geluk te creëren.’

Titia Roovers volgde haar studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en vulde deze aan met verschillende opleidingen in het begeleiden van mensen. Titia deed ervaring op als trainer/coach bij verschillende commerciële trainingbureaus alvorens STERK! op te richten. Sinds 2004 werkt zij zelfstandig als trainer/coach/therapeut voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers. Zij is geregistreerd bij NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en NVPA (Nederlands Verbond Psychologen en Agogen)

Samen met Petra de Bruijn (SchoolvoorCoaching) schreef zij een boek over levenskunst: Liefde en Lef. Iedereen is een levenskunstenaar!

Het boek is te bestellen bij bol.com.

Ondanks alle wreedheid en horror is het de bedoeling van het leven dat wij gelukkig zijn, juist omdat het zo moeilijk is: ‘Geluk is de triomf van de geest over de feiten.’ – David Malouf –

www.sterktrainingencoaching.nl
06 16100097