Tessa Meester | Limburg


“Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen”.
Dietrich Bonhoeffer

Heb jij ook wel eens vragen, gedachten en ideeën die blijven opdoemen. Een gesprek waarin je oordeelvrij kunt sparren en delen, zoeken naar eigen waarheden werkt bevrijdend en helpt je eigen weg te vinden. Socrates deed dat al, vragen stellen over ‘het goede leven’.

Het goede leven hangt voor mij samen met vrijheid. Vrijheid is misschien wel het grootste goed van de mens. Hoe vrij ben je als het leven je overkomt? In het leven maakt iedereen, al dan niet gekozen, veranderingen door. Een verandering en ook een keus beïnvloedt de hele mens, maar ook zijn persoonlijke en zakelijke leefomgeving. Kiezen is dan essentieel. Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen om zelf keuzes te maken.

Ik doe dat door in de eerste plaats te luisteren en vervolgens vragen te stellen die ertoe doen. De antwoorden heeft iedereen zelf. Er bestaan geen goede en foute antwoorden, wel verschillende inzichten. Je kunt elkaar verrijken, je kunt gedachten bijstellen en keuzes maken! Veiligheid, aandacht en betrokkenheid sturen opnieuw mijn werk. Dat maakt mij een gelukkig mens. In en door coaching geef je betekenis aan de verandering en zet is zo een eerste stap naar herwonnen vrijheid.

Laat ik ook afsluiten met Bonhoeffer: “Een onvervuld verlangen hoeft een vervuld leven niet in de weg te staan”. Ik praat graag met je verder!

www.momentob.nl
06 53761691