Open Dag 2014

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Zondagmiddag 9 februari organiseerden wij een middag waarop mensen zich lieten voorlichten over het ontstaan, de betekenis en de toekomst van La Scuola, maar ook was er een voorproeverij van de bijzondere vakanties in Limburg (mei) en Toscane (juli). Kijk ook bij video naar het verhaal van Erik Pool over de betekenis van levenskunst.

Enkele reacties:
‘Dat een open dag zo inspirerend kan zijn.’
‘Waarom heb ik jullie niet eerder ontmoet?’
‘Wat me opvalt is, dat jullie echt zijn zoals je je ook op de website presenteert. Jullie leven je eigen verhaal. Vaak ontmoet ik mensen en dan blijft het zo oppervlakkig.’
‘Ik heb al heel wat workshops e.d. bezocht, maar wat een buitenkant. Hier ervaar ik wat anders en dat geeft vertrouwen.’
‘Wat verwennen jullie ons. Niet alleen met de heerlijke Italiaanse wijn, nee, veel meer dan dat. Dank jullie wel.’