Niels Loendersloot | Eindhoven

“Een leven dat niet onderzocht wordt is niet waard om geleefd te worden” Socrates

Het beoefenen van levenskunst gaat voor mij over het onderzoek naar wie je bent en wat je relatie is met de wereld. Door met een onderzoekende blik in het leven te staan kun je je laten verwonderen.

Voor mij is levenskunst gericht op drie belangrijke pijlers:
– Het hanteren van een open geest
– Het onderzoek naar de innerlijke belevingswereld
– Het onderscheid tussen doen en zijn

In mijn begeleiding creëer ik rust en overzicht. Ik onderzoek graag wat er op je pad te ontdekken valt en welke patronen zich ontvouwen. Ik daag je uit om deze patronen te doorbreken zodat er een veld van nieuwe mogelijkheden kan ontstaan. Experimenterend met deze mogelijkheden reik ik je een ander perspectief aan: een van waaruit een krachtig en ontspannen leven mogelijk is.

Ik ben geschoold in coaching en begeleiding bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Verder ben ik sinds 2013 als student en tutor verbonden aan de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit. Als leiderschapscoach ben ik verbonden aan de hogeschool en heb mijn eigen coaching praktijk op StrijpS in Eindhoven.

Leadership & Life Coach | Niels Loendersloot