Levenskunst-concert en Hannah Arendt Vertelling

We vinden het fijn als je aanwezig bent bij ons laatste levenskunst-concert – inclusief de Hannah Arendt Vertelling – op zaterdag 15 oktober om 16 uur in de Lutherse kerk, Noordeinde 4, Delft.

Vanaf 2009 hebben wij intens genoten van alles wat er dankzij La Scuola in ons leven kwam. Tijdens de lockdowns hebben ook wij onze deuren gesloten gehouden en na die intense periode zijn ze alleen nog open gegaan voor individuele gesprekken. Onze groepsactiviteiten hebben voor heel veel mensen iets betekend, zo hoorden we toen en ook nu. Toch hebben we besloten deze voorlopig niet meer op te starten. Onze verhuizing volgend jaar naar Hattem was de meest concrete aanleiding.
Meestal startten we het seizoen met een seizoensopening. Dit keer is het samenzijn het voorlopige slotakkoord. Nog één keer een moment om samen het leven te vieren. Overdag studeren we met een gelegenheidskoor onder leiding van Gregor Bak een aantal nummers in die passen bij dè vraag die altijd centraal stond en die we blijven stellen: hoe wil jij goed leven en samenleven? Dit zal ook het thema zijn van de Hannah Arendt Vertelling. Het Lied van Ruth van Stef Bos staat hierin centraal.

We hopen je te zien en neem rustig een vriend of vriendin mee. Laten we genieten, en elkaar ontmoeten en bemoedigen in een niet-gemakkelijke tijd.

vrede en allegoeds,
Erik en Ria Pool Meeuwsen

“Daar waar we elkaar ontmoeten en voor elkaar zorgen, dat is de plek om van de wereld te houden. Amor Mundi.” (Hannah Arendt)