Gerda


Gefeliciteerd, jullie hebben besloten om de liefde te gaan vieren en te gaan trouwen of het geregistreerd partnerschap te voltrekken. Wat een mooie en liefdevolle stap in jullie relatie! Deze dag en huwelijks-/partnerschapsvoltrekking is het begin van een wettelijk gezamenlijke leven.

Als voorbereiding op de ceremonie hebben wij met elkaar het voorgesprek waarin ik je uitnodig om meer over jezelf, jullie verleden, heden en toekomst te vertellen.
Wat zijn de favoriete herinneringen? Hoe zie je samen maar ook los van elkaar de toekomst? Misschien willen jullie andere onderwerpen aan bod laten komen zoals het verlies van een dierbare.
Voel je vrij om wensen te vertellen. Alleen dan kunnen we een prachtige ceremonie voorbereiden. Samen gaan we kijken hoe jullie ceremonie eruit komt te zien.
Wil oma een gedicht voorlezen? Leuk! Gaat je moeder een mooie toespraak houden, vooral doen. Hebben jullie kinderen? Ook hen vergeten we niet. Het is JULLIE dag en JULLIE ceremonie. 

Vraag je mij om het huwelijk ook wettelijk te voltrekken dan zijn een paar officiële handelingen verplicht. Zolang ik jullie vrijwillig Ja hoor zeggen en de akte samen met de getuigen zie ondertekenen, komt het, wettelijk gezien, helemaal goed. De rest van de ceremonie is vrij in te vullen.

Over mij persoonlijk
Mijn liefde voor ‘de mens’ en de grote wens om een steentje bij te dragen aan dit prachtige moment in een ander zijn of haar gelukkige leven is mijn drijfveer geweest om BABS te worden. Ik vind het een hele grote eer om te mogen bijdragen aan deze bijzondere en liefdevolle dag.

Naast BABS heb ik een baan ‘in cijfers’, ben ik vrijwilligster bij Schouwburg Venray en gepassioneerd (bestuurs-)lid van een popkoor. Mijn drie volwassen kinderen staan op eigen benen en bij thuiskomst popelt mijn teckeltje Sjefke om mij te begroeten. 

Ik zie er naar uit om jullie voltrekking, eventueel samen met mijn lieve zus Ria, te mogen doen. Mag ik je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek?
Ben je inwoner van en/of je wilt trouwen in de gemeente Horst aan de Maas, dan kun je mij als voorkeur opgeven als je daar het huwelijk aanmeldt.

hartelijke groet,
Gerda Meeuwsen

 

Contactgegevens
06 21 39 07 87 – gerda.meeuwsen@live.nl