Evelijne Swinkels-Braaksma | Nieuwegein

SONY DSC

‘De ontmoeting is de moeder van alle interventies’  leerde ik ooit van één van mijn leermeesters.

In mijn ontmoetingen met mensen zie ik steeds weer dat elk mens een diep verlangen heeft om zelf richting en inhoud aan het leven te geven. Ook als je lijkt vast te lopen of met lege handen lijkt te staan bij moeilijke vragen of beslissingen in je leven. Graag kijk ik in mijn begeleidingswerk samen met jou naar wat belangrijk is in je leven, naar wie je ten diepste bent en wilt zijn. Om als een ware ‘levenskunstenaar’ met plezier en passie je eigen leven en carrière te kunnen vormgeven. Ik vind het fantastisch om mensen hierbij te mogen begeleiden.

Ik ben theoloog (doctorandus) en predikant in opleiding, Master Practitioner in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en gecertificeerd in de Transactionele Analyse (TA). Verder volgde ik opleidingen in Systemisch Werken en Karakterstructuren van mensen en organisaties.

Als auteur houd ik mij vooral bezig met het schrijven van dagopeningen, overwegingen, verhalen en gedichten waarin zingeving, levensvragen en bijbelse thema’s centraal staan. In september 2011 is mijn eerste dichtbundel verschenen: ´Als mijn piano wil ik zingen´.

Sinds 2001 ben ik eigenaar van Swinkels, Advies, Begeleiding & Training en coach ik individuen en groepen in mijn eigen praktijk in Nieuwegein en in tal van organisaties. Mijn aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, (vrouwelijk) leiderschap, zingeving en verdriet en rouw.

www.swinkelsadvies.nl
06 24514729