Erik Pool, een helder verhaal over levenskunst als praktische filosofie

SONY DSC

Zondagmiddag 9 februari organiseerde La Scuola een middag waarop mensen zich lieten voorlichten over het ontstaan, de betekenis en de toekomst van La Scuola, maar ook was er een voorproeverij van de bijzondere vakanties in Limburg (mei) en Toscane (juli). Erik Pool, mede-oprichter La Scuola, gaf een toelichting op wat La Scuola verstaat onder levenskunst.

Enkele reacties:
‘Dat een open dag zo inspirerend kan zijn.’
‘Waarom heb ik jullie niet eerder ontmoet?’
‘Wat me opvalt is, dat jullie echt zijn zoals je je ook op de website presenteert. Jullie leven je eigen verhaal. Vaak ontmoet ik mensen en dan blijft het zo oppervlakkig.’
‘Ik heb al heel wat workshops e.d. bezocht, maar wat een buitenkant. Hier ervaar ik diepgang en dat geeft vertrouwen.’
‘Wat verwennen jullie ons. Niet alleen met de heerlijke Italiaanse wijn, nee, veel meer dan dat. Dank jullie wel.’