Erik en Ria Pool Meeuwsen | Nootdorp | Delft

Erik en Ria Pool Meeuwsen

Elk mens heeft op zijn tijd behoefte aan een luisterend oor. Aan iemand die op een zekere afstand meeloopt zonder adviezen te geven, die er is door vragen te stellen zodat jij verder kan. Elk mens heeft behoefte aan iemand die zich nabij toont – als mens.

“In onze praktijk komen mensen met verschillende achtergronden met vragen of dilemma’s over werk (loopbaan, samenwerken, onbalans) en/of leven (onzekerheid, relatieproblemen, opvoeding, verlies, ouder worden). Daarom is onze begeleiding niet volgens een vaste methode ‘uit het boekje’ maar altijd op maat vanuit de persoonlijke vraag, zakelijk of privé.”

Begeleiding vanuit praktische filosofie, levenskunst, is fundamenteel anders dan menig andere begeleiding. Niet de test, de norm ‘zoals het hoort’ is leidend, maar jouw vraag. Jouw zoektocht.

“Ons referentiekader is de vraag: hoe zie jij jezelf en hoe wil jij ontwikkelen in relatie tot de buitenwereld met al haar normen en verwachtingen? We zoeken met jou naar mogelijkheden, consistentie en gemoedsrust, passend bij wie jij in deze wereld wilt zijn.”

“Het zoeken is belangrijker dan het vinden. De stimulans tot zelfreflectie en de nieuwe inzichten, perspectieven en zelfkennis die dat oplevert, is voldoende. Je ontdekt handvatten waarmee je verder kunt gaan vanuit het vertrouwen dat je het leven beter aan kan.”

Erik en Ria Pool Meeuwsen hebben kennis van filosofie, begeleidingskunde, communicatie en levensbeschouwelijke stromingen en zijn ervaren in het begeleiden van groepen en individuen, zowel particulieren als werknemers en werkgevers uit (semi)overheid en bedrijfsleven. Ze hebben een open kijk op mens en maatschappij en vinden de eigen levenslessen daarin belangrijk.
Beiden hebben een stevige ondergrond als leidinggevende in verschillende organisaties. Hun LinkedIn profiel vertelt daar meer over.

“Wij denken dat een goed gesprek jou bewuster kan maken en sterker. Je ontdekt de grote vrijheid van het zelf-denken.”

www.werkmetlef.nl
06  52373378