de TrouwZusjes


Ga je trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten, of vier je een huwelijksjubileum en moet het meer worden dan een feestje?
De TrouwZusjes helpen je daarbij.

De TrouwZusjes, dat zijn wij, Gerda Meeuwsen en Ria Pool Meeuwsen. We zijn zussen en doen toevallig hetzelfde werk. Ceremonies begeleiden we met evenveel plezier en liefde vanuit verschillende invalshoeken, met andere accenten, stijl en flair.

de ceremonie
Je wilt met een aantal familieleden en vrienden een ceremonie, een waardevol moment waarin je stilstaat bij wat de relatie voor jou/jullie betekent, voor hoe jullie willen leven en samenleven. Tijdens de ceremonie willen jullie je liefde vieren en bevestigen, eventueel met ringwisseling en het uitspreken van een belofte. Een van de Trouwzusjes komt langs en met elkaar bereiden we jullie ceremonie voor.

met of zonder ambtenaar
Bij Gerda vallen wettelijk huwelijk en ceremonie samen, op één dag. Ze is beëdigd buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) in de gemeente Horst aan de Maas, maar werkt in een groter gebied. Op verzoek kan ze overal in Nederland werken, mits de desbetreffende gemeente daarvoor toestemming geeft.
Gerda woont in Overloon. Ze werkt met name op vrijdag, zaterdag en zondag, in Zuidoost-Nederland.
Meer info over Gerda…

Ria verzorgt de ceremonie met en zonder een ambtenaar van de burgerlijke stand, op de dag zelf, ervoor of erna. Wil je dat tijdens de ceremonie ook de verbintenis wettelijk wordt voltrokken, vraag dan op tijd aan je gemeente naar de mogelijkheden. Waar mogelijk kunnen de Trouwzusjes ook samen komen!
Ria woont in Hattem. Ze werkt met name in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.
Meer info over Ria…

voor grote en kleine beurs, een maximaal of minimaal trouwbudget
Ben je benieuwd naar de kosten, mail of bel ons. En heb je een kleine portemonnee, we komen er samen uit!
Hopelijk past ons aanbod bij jullie budget, zodat het de dag wordt die bij je past!

ervaring
We zijn twee verschillende mensen maar ons doel is hetzelfde: Onze voorbereiding zorgt er voor, dat het een afspiegeling wordt van wie jullie zijn. Bij ons dus geen standaardtoespraken, geen standaarddraaiboek. Bij ons krijg je een persoonlijke ceremonie die uniek is, omdat we die met jullie samenstellen. Ook al heb je dat nog nooit gedaan, met de begeleiding van een van ons lukt het altijd. Samen hebben wij een rijke ervaring opgebouwd in het bedenken en organiseren van ceremoniën.

enkele reacties
“Heel hartelijk bedankt voor de voor ons zo belangrijke extra dimensie aan onze dag. Met jouw hulp en betrokkenheid is de voorbereiding en de ceremonie een van de mooiste herinneringen aan ons huwelijk.”

“We willen vooral zeggen dat we vanaf het begin dat we elkaar ontmoeten een klik voelden. Het vertrouwen om samen met jou aan onze ceremonie te werken was er al vanaf dat eerste moment. De combinatie van jouw vragen en goed luisteren brachten ons telkens verder. Nooit sturend of adviserend, maar altijd vragend, zodat de huwelijksceremonie ook echt ‘onze’ ceremonie is geworden.”

“We hebben je leren kennen als een warm, betrokken en innemend mens. Jij hebt snel een sfeer weten te creëren van veiligheid en vertrouwen, waardoor de echte antwoorden telkens naar boven kwamen.”

Neem voor meer informatie contact met ons op:
06 52 373 378  – erjpool@xs4all.nl (Ria – op de foto rechts)
06 21 39 07 87 – gerda.meeuwsen@live.nl (Gerda – op de foto links)