Carola Rossing | Nijmegen e.o.

Carola Steunpunt Levenskunst
Levenskunst: het leven modelleren vanuit de richting die het gaat

Levenskunst; zijn we dat in essentie niet zelf? Zijn mensen in wezen niet unieke kosmische vormen met een eigen verhaal? Levendige kunstwerken? Vormgegeven door het leven, en tegelijkertijd ook weer de vormgevers van het leven? Die samen de ontwikkeling creëren?!

Waar geef je met je leven expressie aan? Wat is je eigen verhaal? Hoe verhoudt het ‘nu’ zich tot je verleden en je toekomst? En hoe kun je de gebeurtenissen in je leven in de context van je verhaallijn plaatsen? Een keuzemoment, wat zegt je dat eigenlijk? Of hoe modelleren crisissen je bestaan? Welke groei en bijdrage zie je, persoonlijk en in de evolutie van de mensheid? Schrijven wij wellicht met ons kleine plot ook ‘het grote’?

Het menselijk verhaal kent zoveel vragen, ervaringen, emoties, gedachten en energieën. Boeiend om dit bewust samen te delen, in nieuwsgierigheid te onderzoeken en ervan te leren. Om daarmee het alledaagse verder in te kleuren en richting te geven. Zodat wij onze plek in de puurste vorm in gaan nemen. Onze unieke bezieling durven vrijgeven, zoals het beeld wat zich bij de beeldhouwer uit een steen ontvouwt. Iets wat ik ‘hogere kunst’ zou willen noemen.

Graag sta ik je hierin terzijde. Om jouw leven mee te modelleren vanuit de richting die het gaat. Met (loopbaan)begeleiding en/of bedrijfsjournalistiek. We delven je innerlijk verhaal op en geven jouw essentie naar buiten toe vorm. Zo binnen, zo buiten.

Crossings.nU: voor bezieling en ontwikkeling, in werk en leven!

Carola Rossing
06 51 24 99 59