Alcuin Olthof | Zoetermeer

kl

‘Er is meer ruimte dan je denkt.’

Een individueel coachgesprek is een één-op-één zetting en biedt ruimte om op adem te komen, terug te kijken, te dromen over de toekomst en je te verwonderen over de schoonheid van het leven.

Een plaats, een plek, mijn plek, Alcuins plek, A place, a place, your place?

In de vrije ruimte is er jouw plek en nemen we samen de tijd om stil te staan bij wat er bij jou op dit moment speelt.

Als coach ben ik je getuige en beid ik je ondersteuning. Ondersteuning bij het scheppen van je innerlijke ruimte. In het vrij bewegen in die ruimte ontstaan de mogelijkheden om andere perspectieven te onderzoeken. Om jou plek, jou ruimte te (onder)zoeken is die beweging essentieel. Vanuit deze zienswijze ontstaat het beeld van het nomadische trekken en voortdurend zoeken.

Ik werk en leef vanuit de gedachte dat er ‘in ieder mens iets kostbaars is dat niemand heeft’, dat dit voor ieder mens een eigen (levensbeschouwelijke) bron vormt en dat ieder mens beschikt over voldoende (over)levenskracht om het leven te leven en de natuurlijke drang heeft om te groeien (te ont-wikkelen in zelfkennis, zelfreflectie en zelfzorg).

‘Vrijheid ligt achter de muren die we zelf bouwen.’

In essentie ben je goed, zoals je bent. Een open en onderzoekende houding helpt je bij je bewustwordingsproces (wie ben ik?). De keuzes liggen steeds bij jezelf.

www.architectuurnomaden.nl
06 21503800