Ellen van Dijk | Rotterdam | Woerden

SONY DSC

Vanuit mijn bedrijf begeleid ik sinds 2006 individuele cliënten en groepen in leiderschap, ondernemerschap en communicatietrajecten. De verbinding tussen hoofd/hart en intuïtie heeft daarbij mijn bijzondere belangstelling.

De kroon op mijn werk is als aan het einde van het traject (met welk coachingsdoel dan ook) de cliënt zijn missie of volgend doel ontdekt heeft en zijn hele wezen durft in te zetten om dat te bereiken. Ik kijk daarbij voornamelijk wat wel werkt in het leven van de cliënt en hoe dit om te zetten in een stappenplan. Wat ik daarvoor inzet is voornamelijk mijn eigen intuïtie, helder spiegelen, meerdere traditionele coachingsmethodieken, systemisch coachen en methodieken uit de Zijnsorientatietheorie van Hans Knibbe.

Mijn gedrevenheid komt voort uit nieuwsgierigheid naar wat de drijfveren van mijn gesprekspartner is en wat ik daarin kan betekenen en een stukje mee te lopen op zijn/haar weg daar naar toe.

Enkele reacties cliënten 2012 :

Het algehele contact met Ellen heeft goed gewerkt in het traject. Ze was goed in staat om mij zodanig te triggeren dat ik heel veel zelf kon inzien. En ze bewoog mij er toe om een schild te laten zakken, waarbij ik inzag dat het schild toch nog wel er was.

Ik zou de coach aanraden omdat ik goede ervaringen heb gehad. Ik werd op mijn gemak gesteld, er werd goed naar mij geluisterd en de sessies hadden zichtbaar effect.

Ik denk dat Ellen een professionele coach is die absoluut goed weet waar ze het over heeft. Ze luistert aandachtig en weet vervolgens met een aantal gerichte vragen tot de kern van het probleem te komen. Met de juiste aanpak werkt ze vervolgens toe aan een praktische oplossing. 

www.floxcoaching.nl
06  22598123